nieuws

Viering in teken van bakkers

Nieuws

OBDAM – De Sint Victorparochie van Obdam houdt op zondag 13 juni een viering die in het teken staat van de bakkers.

OBDAM – De Sint Victorparochie van Obdam houdt op zondag 13 juni een viering die in het teken staat van de bakkers.

13 Juni is van oudsher de gedenkdag van Antonius van Padua. Naast patroonheilige voor verloren zaken is hij ook patroonheilige van de bakkers. Als je iets kwijt was en het op voorspraak van Antonius terugvond moest je Antoniusbrood aan de armen geven. De parochie nodigt alle bakkers uit West-Friesland en medewerkers uit bij de dienst aanwezig te zijn.
in de Sint Victorkerk, Dorpsstraat 149 in Obdam. Aansluitend aan de viering kunnen geïnteresseerde lopers vanaf Bakkerij Pater in Avenhorn naar Volendam lopen. Het startgeld van deze sponsortocht komt ten goede aan Bake for Life.

Meer informatie: Pastoor Paul Vlaar Tel. 06 23938835

Reageer op dit artikel