nieuws

Reallife soap banketbakker op Discovery Channel

Nieuws

DOETINCHEM – De Italiaans-Amerikaanse banketbakkersfamilie bestaande uit een moeder, vier zussen, drie zwagers en één baas: Buddy Valastro, alias de Cake Boss. Dat zijn de ingrediënten van een bijzondere reallife soap op Discovery Channel.

Reallife soap banketbakker op Discovery Channel

DOETINCHEM – De Italiaans-Amerikaanse banketbakkersfamilie bestaande uit een moeder, vier zussen, drie zwagers en één baas: Buddy Valastro, alias de Cake Boss. Dat zijn de ingrediënten van een bijzondere reallife soap op Discovery Channel.

Buddy is een van de meest artistieke banketbakkers van Amerika, met een karakteristiek Italiaans temperament. En daarmee erg succesvol. Naast de spectaculaire taarten die hij maakt voor beroemdheden als Britney Spears staan er dagelijks rijen gewone klanten voor de deur van zijn Carlo’s Bakery. In een gemiddelde week vliegen er meer dan 300 taarten over de toonbank: de druk is hoog.

Bekijk fragmenten

Reageer op dit artikel