nieuws

Nominaties Bakkerij-innovatie bekend

Nieuws

WAGENINGEN – Zes bedrijven zijn met hun inzending genomineerd voor beste Bakkerij-innovatie 2009 / 2010.

WAGENINGEN – Zes bedrijven zijn met hun inzending genomineerd voor beste Bakkerij-innovatie 2009 / 2010.

De genomineerden zijn: GB Plange met VollerKoren, Smilde Bakery met Zócijs, Market Food Group met Le Perron, Banketbakkerij Van Strien met John Altman Gookie, Capway Systems met Capwave Bakery Process en Bisschopsmolen met Broodkilometers (Broodmiles).

In totaal zijn er 18 inzendingen ingestuurd. De jury, onder voorzitterschap van Rob de Graaf, docent Innovatie & Marketing Nijenrode en directeur van het Innovation Leadership netwerk, heeft het aantal kanshebbers teruggebracht tot zes. Deze bedrijven houden in week 20 een presentatie. Daaruit worden drie kandidaten geselecteerd. De winnaar wordt bekendgemaakt op 1 juni tijdens het Nationaal Bakkerij Gala.

De beste Bakkerij-innovatie 2009 / 2010 wordt georganiseerd door het Nederlands Bakkerij Centrum en heeft als doel de branche te stimuleren tot het ontwikkelen van innovaties die het bedrijf, het product en uiteindelijk de gehele sector op een hoger plan kunnen brengen.

 

Reageer op dit artikel