nieuws

Belastingdienst legt beslag op inventaris Hessing Bake off

Nieuws

HOEK VAN HOLLAND – Hoeksche Brood, beter bekend als Hessing Bake off is in grote financiële problemen. De problemen zijn zo groot dat de belastingdienst woensdag 26 mei beslag heeft gelegd op de inventaris van het bedrijf.

Belastingdienst legt beslag op inventaris Hessing Bake off

HOEK VAN HOLLAND – Hoeksche Brood, beter bekend als Hessing Bake off is in grote financiële problemen. De problemen zijn zo groot dat de belastingdienst woensdag 26 mei beslag heeft gelegd op de inventaris van het bedrijf.

Hessing Bake off/Hoeksche Brood liet vrijdag per fax weten niet meer aan de financiële verplichtingen te kunnen voldoen. De belastingdienst heeft hierop beslag laten leggen op de inboedel van het bedrijf. De gehele inventaris is per opbod verkocht voor een totaal bedrag van 165.000 euro.

Hessing Bake off is onderdeel van Royal Brinkers. Algemeen directeur Bernard Brinkers wilde geen commentaar geven. Wel gaf hij toe dat er machines zijn verkocht.

Weba Inco is een van de getroffen bedrijven door de financiële malaise bij het bedrijf. Directeur Meindert Wiersma, vermoedt een strop van enkele duizenden euro’s. Ook vreest hij dat de problemen bij Hessing ernstige gevolgen heeft voor andere bedrijven. ‘Ik ben bang dat er bedrijven ten onder gaan door dit drama.’
 

Reageer op dit artikel