nieuws

Succesvolle Europain ondanks minder bezoekers

Nieuws

PARIJS – Europain 2010 had iets minder bezoekers. De exposanten waren echter tevreden over de resultaten, met veel kwalitatieve contacten en ontvangen orders.

Succesvolle Europain ondanks minder bezoekers

PARIJS – Europain 2010 had iets minder bezoekers. De exposanten waren echter tevreden over de resultaten, met veel kwalitatieve contacten en ontvangen orders.

Dat meldt de organisatie in een persbericht. 65% van de bezoekers was afkomstig uit Frankrijk en 35% van de bezoekers was internationaal, afkomstig uit 126 landen. Spanje, België, Italië kenden de hoogste internationale bezoekersaantallen. Door de economische viel het bezoekersaantal lager uit dan in 2008: -11% voor de Franse bezoekers en -15% voor de buitenlandse bezoekers.

Bezoekers, exposanten en journalisten waardeerden de kwaliteiten van de EUROPAIN 2010, vol inspiratie en talrijke innovaties, met een overzichtelijke sectorindeling, een dynamische en positieve sfeer, efficiënte (internationale) contacten en een ongeëvenaard aanbod aan beursevenementen op zeer hoog niveau.

De internationale wedstrijden van de Europain, waaronder de Bakery Masters, trokken veel publiek. Zij zag François Brandt gekroond worden tot wereldkampioen in de categorie sierstukken.
 

Reageer op dit artikel