nieuws

Studiedag over allergenen en reinigen

Nieuws

OUDKERK – De Jager RVS houdt op vrijdag 28 mei een seminar om (industriële) bakkerijen te informeren over de actuele ontwikkelingen van allergenen en het belang van het goed reinigen van vervuilde bakblikken, -platen en/of koppels.

OUDKERK – De Jager RVS houdt op vrijdag 28 mei een seminar om (industriële) bakkerijen te informeren over de actuele ontwikkelingen van allergenen en het belang van het goed reinigen van vervuilde bakblikken, -platen en/of koppels.

Het seminar begint om 10.00 uur en vindt plaats op ‘landgoed de Klinze’, in het Friese Oudkerk (Aldtsjerk). Onder andere Geert Houben van TNO spreekt daar over kruisbesmetting en allergenen. ’s Middags gaan de deelnemers op avontuur met de reddingsboot van Ameland.

De Jager RVS, gevestigd in Dokkum, presenteert tijdens dit seminar de nieuwe hef/kieper. Deze hef/kieper is geschikt voor verschillende typen Diosna kuipen en heeft tevens een schraapfunctie. De hef/kieper kan een gewicht van 1500 kg aan.

Meer informatie bij Tineke Admiraal van De Jager RVS. Tel: 0519 – 292954.

 

Reageer op dit artikel