nieuws

Le Perron nieuwe broodformule Market Food Group

Nieuws

BUNSCHOTEN – De Market Food Group, onder andere bekend van marktbakker ’t Stoepje, start een nieuwe broodformule op de markt: Le Perron.

Le Perron nieuwe broodformule Market Food Group

BUNSCHOTEN – De Market Food Group, onder andere bekend van marktbakker ’t Stoepje, start een nieuwe broodformule op de markt: Le Perron.

Het is de bedoeling dat de komende tijd iedere drie maanden ergens op een markt in Nederland een nieuwe verkoopwagen van Le Perron verschijnt. Onlangs is op de biologische Noordermarkt in Amsterdam de eerste proef gehouden. De verkoopwagen van Le Perron is ingericht met twee volwaardige authentieke gasgestookte ovens. ‘De aankleding is afgestemd op het type consument dat bij ons assortiment past. Met de formule denken we te voldoen aan de groeiende vraag van de consument naar authentieke en traceerbare producten, en dragen we bij aan verduurzaming van de bakkersbranche,’ aldus Jochem Keune van de Food Group.

Le Perron is vanaf 24 april elke zaterdag op de Biologische Noordermarkt (Jordaan) te Amsterdam (10.00 – 16.00 uur) te vinden en vanaf mei elke woensdag op het Haarlemmerplein te Amsterdam (09.00-17.00 uur). Op 24 april vindt de openingsactie plaats, waarbij topkok Eric van Veluwen bezoekers van de markt trakteert op kleine, biologische hapjes. De introductie van het concept vindt maandag 26 april tussen 18.00 en 19.00 uur plaats op de Mercado in Rotterdam.

Klik hier voor meer informatie 

Lees ook
’t Stoepje neemt De Broodpiraat over

Reageer op dit artikel