nieuws

Kerssens beste Echte Bakker Noord-Holland

Nieuws

HEILOO – Kerssens uit Noord-Holland is de beste Echte Bakkers van Noord-Holland. Het bakkersbedrijf uit Heiloo won de jaarlijkse krachtmeting.

Kerssens beste Echte Bakker Noord-Holland

HEILOO – Kerssens uit Noord-Holland is de beste Echte Bakker van Noord-Holland. Het bakkersbedrijf uit Heiloo won de jaarlijkse krachtmeting.

Kerssens scoorde met de producten in de verschillende categorieën zhet beste. Met de witte bollen wist Kerssens de eerste plaats in de wacht te slepen. Met volkorenbrood en gevulde koeken tweede en een derde prijs. Doorslaggevend was het Innovatieproduct: Het Bobotie Braai brood, dit werd door de consumentenjury met de eerste prijs beloond en door de vakjury met de tweede prijs.

Eigenaar Gert-Jan Kerssens: ‘We hebben in Noord-Holland hele goede collega Echte Bakkers, dus ik had dit niet verwacht. Dat we in zo’n sterke club eerste zijn geworden is fantastisch. Het is een mooie prestatie van ons hele team.’

De Kampioenendag is bedoeld als onderlinge krachtmeting voor alle Echte Bakkers van Noord-Holland. Er werden zes producten gekeurd door de jury onder leiding van Chris Scholtens. De producten die gekeurd werden waren: volkorenbrood, zachte wittebollen, krentenbollen, gevulde koeken, rozijnenbrood en een innovatieproduct.

Reageer op dit artikel