nieuws

Inschrijving Nationaal Bakkerij Gala gestart

Nieuws

EDE – In het CineMac in Ede vindt op dinsdag 1 juni het Nationaal bakkerij Gala plaats. Inschrijven kan vanaf heden.

Inschrijving Nationaal Bakkerij Gala gestart

EDE – In het CineMac in Ede vindt op dinsdag 1 juni het Nationaal Bakkerij Gala plaats. Inschrijven kan vanaf heden.

Niet alleen de plaats wijkt af van de drie voorgaande edities, ook het programma. Er is minder show en meer gelegenheid voor informeel netwerken. Tijdens het gala treedt meesterkok Angélique Schmeinck op. Zij onderscheidt zich met verassende en innovatieve kook items. Daarnaast treedt brain-agent en trendteller René Boender op, die de gasten bijpraat over de kansen die aan de horizon zichtbaar zijn.

Verder worden onder meer de eerste Meester Patissiers bekend gemaakt en de (Banket)bakker met Ster 2010. De presentatie is in handen van Hans Steenbergen, hoofdredacteur van het online vakblad Food Inspiration en oud hoofdredacteur van Misset Horeca.

Voor dit gala kunnen nu stoelen worden gereserveerd á 150 euro per stoel. Een tafel reserveren kan ook. Het aantal personen aan één tafel is twaalf.
Voor meer informatie: www.nationaalbakkerijgala.nl  

 

Reageer op dit artikel