nieuws

Bakkerswereldfiets naar Bakker Ron

Nieuws

DEURNE – Tijdens de Bakkerij Dagen konden de abonnees van Bakkerswereld mee doen aan een verloting van een fiets. Uit de vele honderden inzendingen werd de kaart van Ron Ossendrijver van Bakkerij Ron te Deurne getrokken.

Bakkerswereldfiets naar Bakker Ron

DEURNE – Tijdens de Bakkerij Dagen konden de abonnees van Bakkerswereld mee doen aan een verloting van een fiets. Uit de vele honderden inzendingen werd de kaart van Ron Ossendrijver van Bakkerij Ron te Deurne getrokken.

Hij is de gelukkige bezitter van de fiets geworden. Ossendrijver had zijn kaartje, zo vertelde hij, als één van de eersten op de eerste beursdag van zondagmorgen 28 februari ingevuld. De Spartafiets is oer-Hollands, een moderne bakkersfiets met voordrager, terugtraprem en versnellingen.

Ron Ossendrijver wil de fiets in promotionele zin inzetten; in de winkel met een mand aanbiedingen. Of als bakker in vol ornaat met deze fiets een bestelling wegbrengen naar het 1600 meter verderop gelegen filiaal dat hij net geopend heeft. De fiets werd woensdag 7 april door hoofdredacteur Harrie Leijten van Bakkerswereld overhandigd.
 

Reageer op dit artikel