nieuws

Bakkerswereld blijft bij Reed Business

Nieuws

DOETINCHEM – Reed Business, de uitgever van onder meer Bakkerswereld, heeft plannen aangekondigd voor het verkleinen van de portfolio van vakbladen in Doetinchem. De directie wil zich uitsluitend richten op 21 marktleidende multimediale titels.

DOETINCHEM – Reed Business, de uitgever van onder meer Bakkerswereld, heeft plannen aangekondigd voor het verkleinen van de portfolio van vakbladen in Doetinchem. De directie wil zich uitsluitend richten op 21 marktleidende multimediale titels.

Reed Business gaat zich concentreren op een kleiner aantal markten met marktleidende titels als Bakkerswereld, Vleesmagazine, Misset Horeca, Snackkoerier, Distrifood, Boerderij en het Agrarisch Dagblad.
De kleinere organisatie in Doetinchem gaat ten koste van 66 banen. Daar staat tegenover dat er 38 nieuwe vacatures voor terug komen.

Er worden 16 andere, wat kleinere titels, verkocht aan de Eisma Media Groep. In Doetinchem vindt wel een verdergaande centralisatie van een aantal afdelingen plaats, zoals die van marketing en sales.

 

Reageer op dit artikel