nieuws

Bakkerijleveranciers en Weba-Inco houden grote consumentenactie Tour de France

Nieuws

ROTTERDAM – Leveranciers en grossier Weba-Inco houden samen met bakkers een grote consumentenactie. Aanleiding is de start van de Tour de France in Rotterdam. De consumentenactie wordt gehouden tot en met 25 mei in Rotterdam en omgeving.

Bakkerijleveranciers en Weba-Inco houden grote consumentenactie Tour de France

ROTTERDAM – Leveranciers en grossier Weba-Inco houden samen met bakkers een grote consumentenactie. Aanleiding is de start van de Tour de France in Rotterdam. De consumentenactie wordt gehouden tot en met 25 mei in Rotterdam en omgeving.

Consumenten kunnen bij deelnemende bakkerijen kans maken op één van de 10 Gazelle Racefietsen. Meedoen is eenvoudig. De bakker investeert in een actiepakket met raamposter, streamer, toonbankkaarten, vlaggetjes en wedstrijdkaarten. Bij besteding van 6 euro of meer ontvangt de consument een wedstrijdkaart. De consument beantwoordt een vraag, en levert de wedstrijdkaart weer in bij de bakker. Na afloop van de Tour de France worden de prijswinnaars bekend gemaakt en worden de fietsen door de bakker uitgereikt aan de winnende consumenten.

Leveranciers
Weba-Inco en haar leveranciers (Friesland Foods, Dobla, GB Plange, Broer Bakkerijgrondstoffen, Meneba en Vandemoortele) geven bakkers in de regio van Rotterdam de gelegenheid om te liften op de hype die ongetwijfeld zal ontstaan rondom de Tour de France. Het unieke van deze actie is dat een bakker niet verplicht wordt om producten te kopen. De deelnemende fabrikanten dragen wel diverse productideeën aan ter inspiratie. Daarnaast kunnen bakkers meer wedstrijdkaarten bemachtigen door geselecteerde producten van de deelnemende leveranciers af te nemen.

De start van de 97e editie van de Tour de France vindt plaats op de Erasmusbrug in Rotterdam. Het parcours van deze eerste etappe stuurt de renners via de Zeeuwse eilanden naar Brussel.

 

Reageer op dit artikel