nieuws

Bakkerij ’t Stoepje op biologische toer

Nieuws

SPAKENBURG – Bakkerij ’t Stoepje, één van de formules van de Market Food Group in Spakenburg, heeft een omvangrijk assortiment biologische broodproducten geïntroduceerd.

Bakkerij ’t Stoepje op biologische toer

SPAKENBURG – Bakkerij ’t Stoepje, één van de formules van de Market Food Group in Spakenburg, heeft een omvangrijk assortiment biologische broodproducten geïntroduceerd.

Bakkerij ’t Stoepje is in staat geweest dit assortiment tegen relatief lage prijzen op de markt te zetten. ‘Daarmee maakt ’t Stoepje biologisch brood toegankelijk voor een groot publiek,’ laat formulemanager Henk Kroesen van de marktbakker weten. Met de introductie komt Bakkerij ’t Stoepje tegemoet aan de steeds groter wordende vraag naar authentieke, eerlijke en biologische broodproducten.

Een aantal van de grondstoffen van de biologische broden komt uit de eigen Flevopolder. Kroesen: ‘Daarmee is een belangrijke bijdrage geleverd aan het milieu, omdat er veel kortere transporten naar onze bakkerijen in Spakenburg worden gemaakt.’ Het nieuwe biologische assortiment bestaat onder meer uit het noten rozijnen bolletje, vruchtenbol Lemaire, zonnepit volkoren, pompoenpit volkoren en noten rozijnen volkoren.

Lees ook:
Turkse bakkers verliezen van ’t Stoepje

Reageer op dit artikel