nieuws

Bakkerij Schepers getroffen door brand

Nieuws

SLEEN – Bakkerij Schepers uit het Drentse Sleen is vrijdagnacht getroffen door brand. De oorzaak is nog onbekend.

Bakkerij Schepers getroffen door brand

SLEEN – Echte Bakker Schepers uit het Drentse Sleen is vrijdagnacht getroffen door brand. De oorzaak is nog onbekend.

De brand ontstond rond 01.00 uur door nog onbekende oorzaak bij een van de ovens. De bakkerijmedewerkers kregen de brand niet onder controle en waarschuwden de brandweer. De brand zorgde voor een verstikkende rook die de woningen boven de bakkerij binnendrong.

Een enkele bewoner kreeg rook binnen, maar niemand hoefde zich onder doktersbehandeling te stellen. De brandweer had het vuur snel onder controle. Het bleef bij een binnenbrand. Wat de schade is voor de bakkerij is niet duidelijk. Schepers was niet bereikbaar voor commentaar.

Bekijk de video

Reageer op dit artikel