nieuws

Tijd doet Theodor Prinsen de das om op WK

Nieuws

PARIJS – Theodor Prinsen moest vandaag het spits afbijten voor Nederland op de Bakery Masters Competition in Parijs. Door tijdsgebrek werd het een andere ouverture dan gepland.

Tijd doet Theodor Prinsen de das om op WK

PARIJS – Theodor Prinsen moest vandaag het spits afbijten voor Nederland op de Bakery Masters Competition in Parijs. Door tijdsgebrek werd het een andere ouverture dan gepland.

Wietse Schiere, Theodor Prinsen en Francois Brandt (leden van het Boulangerie Team) kunnen weleens hoge ogen gaan gooien. Dat zei teamcaptain Hans Som vooraf aan het WK. Na dag 1 lijkt een podiumplek voor Theodor Prinsen niet haalbaar. Prinsen kwam in tijdsnood waardoor hij zijn vienoisserie niet helemaal af kon krijgen.

Hans Som: ‘Het is matig verlopen. Theodor lag op schema, maar het liep helaas anders dan gepland. Door tijdsgebrek (deelnemers moesten 8 stuks vienosserie maken in 8 uur tijd) heeft hij de decoratie niet op de producten kunnen krijgen. De smaak was super, maar ja de producten moeten ook smoelen. Theodor heeft ook een rotperiode achter de rug (zijn vader overleed medio februari – red.) en als je hier wilt winnen, moet je heel goed zijn. Theodor was goed, maar niet goed genoeg.’

 

Reageer op dit artikel