nieuws

Richard Jansen krijgt ereprijs Graafschap College

Nieuws

DOETINCHEM – Richard Jansen is onderscheiden met de Kristalprijs van het Graafschap College

Richard Jansen krijgt ereprijs Graafschap College

DOETINCHEM – Richard Jansen is onderscheiden met de Kristalprijs van het Graafschap College.

De Kristalprijs is een tweejaarlijkse prijs die uitgereikt wordt aan een medewerker die zich onderscheidt. Het is een prijs voor en door medewerkers. Richard Jansen kreeg de prijs donderdag uitgereikt voor zijn passie en inzet voor de school.

Passie
Hij wordt door collega´s geroemd om zijn toegankelijkheid, hulpvaardigheid, betrokkenheid, passie voor het vak. Een docent die het Graafschap College en zijn vak met passie naar buiten brengt en vertegenwoordigt. Een liefhebber die wedstrijden aangrijpt om studenten de liefde voor productontwikkeling en vakkwaliteit bij te brengen.
Richard Jansen is technische begeleider van het Boulangerie Team. Dit team werd in 2008 vijfde op de Coupe du Monde de la Boulangerie en derde op het EK in Nantes. Teamlid Francois Brandt werd deze week wereldkampioen op het onderdeel sierstuk tijdens de Bakery Masters op de Europain in Parijs.

Reageer op dit artikel