nieuws

Vernieuwingen bij Bram, de Echte Bakker

Nieuws

WEHL – Het waren de dochters Ires en Merel Kraaijvanger die na een verbouwing van vier weken, de winkel van Bram, de Echte Bakker in Wehl op maandag 4 februari mochten heropenen.

Vernieuwingen bij Bram, de Echte Bakker

WEHL – Het waren de dochters Ires en Merel Kraaijvanger die na een verbouwing van vier weken, de winkel van Bram de Echte Bakker, op maandag 4 februari mochten heropenen.

Vier weken lang heeft de verbouwing geduurd van de winkel van bakkerij Bram (daarvoor bakkerij Som). Vanaf nu dus Bram, de Echte Bakker geheten. In die vier weken werd het brood en banket verkocht in de bakkerij. De klanten vonden het interessant om op de achtergrond de bakkers van Bram en Maud Kraaijvanger, de eigenaren van het bedrijf, aan het werk te zien.

De winkel is vernieuwd door Emondt winkelinrichting uit Enschede. Verder is er vooral gewerkt met plaatselijke aannemers, schilders en elektriciens. De nieuwe winkeloutfit, in de heldere kleuren rood en zwart, komt van DeVaGro uit Eindhoven. Er is een duidelijke route voor de klanten uitgestippeld. Ze komen rechts de winkel binnen, passeren enkele zelfbedieningsschappen, worden aan de toonbank geholpen en gaan via de linkerdeur weer naar buiten. Er is gekozen voor een beperkte zelfbediening, omdat volgens Maud Kraaijvanger de Wehlse klant nog altijd graag geholpen wil worden. Kraaijvanger heeft zich aangesloten bij het Echte Bakkersgilde om gebruik te kunnen maken van de marketingmogelijkheden die het gilde biedt.

 

Reageer op dit artikel