nieuws

Zócijs en Carl Siegert genomineerd voor Horeca Innovation Award

Nieuws

DOETINCHEM – Zócijs van Smilde Bakery en Carl Siegert met Brollie dingen mee naar de Horeca Innovation Award. De Award is een initiatief van de vakbeurs Horecava.

Zócijs en Carl Siegert genomineerd voor Horeca Innovation Award
EDAM – Met vereende krachten wordt de langste en gezondere Zócijs in de speciale vrachtwagen geladen om op weg te gaan naar het Food4You festival in Wageningen, waar deze zaterdag om 12:30u geveild te worden door TV topkok Ramon Beuk. De opbrengst is voor het goede doel: Kinderdiabetes Kookcafé. PRESSLINK foto. Foto en bijschrift vallen […]

DOETINCHEM – Zócijs van Smilde Bakery en Carl Siegert met Brollie dingen mee naar de Horeca Innovation Award. De Award is een initiatief van de vakbeurs Horecava.

Smilde Bakery en Carl Siegert zijn genomineerd in de categorie food and beverage. Smilde Bakery is genomineerd met Zócijs. Zócijs bevat 25 procent minder vet en zout dan een normaal saucijzenbroodje.
Carl Siegert is genomineerd voor zijn Brollie, dit is een soort brood lollie. Andere genomineerden zijn: Lampo met chocolade muffin en Coolzaco met koolzaadolie.
De finale is op de Horecava, die van 11 tot en met 14 januari wordt gehouden in de Amsterdam RAI.

Lees ook
Grootste en gezondste saucijzenbrood een feit

Reageer op dit artikel