nieuws

Sonneveld overvalt 1000 bakkers met nachtelijk bezoek

Nieuws

DOETINCHEM – Medewerkers van Sonneveld brachten vanochtend vroeg een bliksembezoek aan honderden bakkers. Reden is de introductie van het nieuwe vruchtenbroodpoeder QS Vruchten.

Sonneveld overvalt 1000 bakkers met nachtelijk bezoek

DOETINCHEM – Medewerkers van Sonneveld brachten vanochtend vroeg een bliksembezoek aan honderden bakkers. Reden is de introductie van het nieuwe vruchtenbroodpoeder QS Vruchten.

Tachtig medewerkers van Sonneveld brachten voor dag en dauw een bliksembezoek aan honderden bakkers door heel Nederland. Gewapend met een monsterpakket van vijf kilo vruchtenbroodpoeder QS Vruchten werden de ondernemers overvallen.

De ludieke actie is een herhaling van de Proson introductie in 2001. Frank Sonneveld (rechts op foto’s): ‘We zijn net zo overtuigd van de kracht van het product als toen met Proson, vandaar dat we dezelfde actie hebben gedaan.’ In totaal bezoeken de medewerkers van Sonneveld samen duizend bakkers. Bakkers die vannacht geen bezoek hebben gekregen, kunnen dat de komende nacht alsnog verwachten.

QS Vruchten
Het nieuwe product zorgt voor vruchtenbrood met zeer goede malsheid, een fijne structuur en een goede verwerking, aldus Sonneveld. Ook het al bestaande QS Krentenbollen heeft een verbeterd recept gekregen. De introductie van deze poeders wordt ondersteund met een uitgebreid promotiepakket. QS Vruchten is leverbaar in twee varianten: Geel en Blank.
 

 

Reageer op dit artikel