nieuws

Rin van der Molen herkozen als voorzitter NBOV

Nieuws

GOUDA – Rin van der Molen is ook de komende drie jaar voorzitter van de NBOV. Van der Molen is herkozen.

Rin van der Molen herkozen als voorzitter NBOV

GOUDA – Rin van der Molen is ook de komende drie jaar voorzitter van de NBOV. Van der Molen is herkozen.

Dat heeft de NBOV bekendgemaakt. NBOV leden konden van 17 tot en met september hun stem uitbrengen. Omdat er geen andere kandidaat was voor de voorzittersfunctie konden leden voor of tegen de herbenoeming van Rin van der Molen stemmen. Hoe de stemming exact heeft uitgepakt, is niet bekendgemaakt. Dat gebeurt op 14 oktober tijdens de ledenvergadering. Ook Arjan Roodenrijs, Toos de Jong-Rijkenberg en Wilfred Droppers hebben hun bestuurslidmaatschap geprolongeerd. Nieuwkomer in het bestuur is Lex Verkley.

Ledenveragdering
Leden van de NBOV hebben tijdens de aankomende ledenvergadering op 14 oktober op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd, de gelegenheid te spreken met de bestuursleden. Een belangrijk agendapunt is de presentatie van het vijfjarenplan van de NBOV. Enkele kernwoorden zijn: arbeid, onderwijs, voedselveiligheid, imagobevordering en het delen van kennis en informatie. 
Rin van der Molen was niet bereikbaar voor commentaar.

Lees ook: Brood & Banket Idee in teken van tradities en trends
 

Reageer op dit artikel