nieuws

Reuze Bossche bol voor jubilerende Harrie Leijten

Nieuws

DOETINCHEM – Harrie Leijten, voor velen het gezicht van Bakkerswereld, is deze maand precies dertig jaar werkzaam voor het vakblad van de bakkerijbranche. Reden voor zijn collega’s om hem te trakteren op een reuze Bossche bol.

Reuze Bossche bol voor jubilerende Harrie Leijten

DOETINCHEM – Harrie Leijten, voor velen het gezicht van Bakkerswereld, is deze maand precies dertig jaar werkzaam voor het vakblad van de bakkerijbranche. Reden voor zijn collega’s om hem te trakteren op een reuze Bossche bol.

Harrie Leijten begon zijn loopbaan bij Bakkerswereld in 1979 als aankomend redacteur. Na jaren redacteurschap volgde hij in 1990 A. Elderman op als hoofdredacteur. De functie die hij vandaag de dag nog bekleedt. Voor zijn overstap naar uitgeversland, werkte Leijten onder meer bij Bakkerij Hakvoort in Nagele. Wegens problemen met meelallergie moest hij gedwongen stoppen. Hij volgde zijn bakkerij-opleiding op de vakscholen in Oudenbosch en Zwolle. 

Reuze Bossche bol
Ter gelegenheid van het jubileum boden vanochtend zijn collega’s van de advertentieverkoop hem een reuze Bossche bol aan van Jan de Groot uit Den Bosch. De bol woog 1055 gram.

Reageer op dit artikel