nieuws

Reorganisatie bij bakkerij Koehorst

Nieuws

BORNE – Echte Bakker Koehorst in Borne heeft voor schaalverkleining gekozen. Per 1 november wordt een winkel gesloten.

Reorganisatie bij bakkerij Koehorst

BORNE – Echte Bakker Koehorst in Borne heeft voor schaalverkleining gekozen. Per 1 november wordt een winkel gesloten.

De winkel die sluit is aan het Marktplein. De overige twee zaken blijven wel open. Reden voor de sluiting is een reorganisatie van het bedrijf.  ‘We zijn tot de conclusie gekomen dat we met twee winkels onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We gaan een kwaliteitsslag maken. De bakkers zorgen er met de nieuwe bakkerij voor dat de winkels op tijd lekker vol liggen. De Aanslagsweg zal op koopavond geopend zijn en de bezetting in de winkels wordt geoptimaliseerd’, stelt eigenaar Jan Koehorst in de Twentse Courant Tubantia.

Brand Bakkerij
Directe aanleiding van de reorganisatie is de brand van begin dit jaar waarbij de bakkerij grotendeels werd verwoest.  ‘Groter of juist kleiner verder gaan, dat was de vraag waar we erg lang mee hebben geworsteld. Uiteindelijk is voor schaalverkleining gekozen.’ De winkel aan het Marktplein wordt gesloten omdat het een huurpand is. Ook voldeed de winkel niet meer aan het ‘omzetdoel.’

Lees ook: Koehorst ook getroffen door brand
Lees ook: Koehorst gaat door met bakkerij
 

Reageer op dit artikel