nieuws

Open Huis bakkerij Van der Waal

Nieuws

RIDDERKERK – Bakkerij van der Waal houdt zaterdag 12 september open huis.

Open Huis bakkerij Van der Waal

RIDDERKERK – Bakkerij van der Waal houdt zaterdag 12 september open huis.

Er is gelegenheid om de bakkerij aan de Klompenmakerstraat 20 in Ridderkerk te bekijken en er worden demonstraties gegeven. Van der Waal is een brood – en banketbakkerij met 4 eigen verkooppunten in Ridderkerk en Hendrik Ido Ambacht. De bakker levert ook aan collega (banket)bakkers, horeca, bedrijfskantines en de scheepvaart.

Inmiddels is het de derde generatie (Jeroen en Marcel-red.) Van der Waal die de directie voert over dit  ambachtelijke bakkersbedrijf dat in 1911 in Rijsoord  begon. Toen nog een klein plattelandsdorpje onder de rook van Rotterdam. Inmiddels is er heel wat veranderd. Niet alleen is Rijsoord uitgebreid ook Bakkerij van der Waal is gegroeid en een goed geoutilleerd brood- en banketbakkersbedrijf geworden.
 

Reageer op dit artikel