nieuws

Oer Primeur is er weer

Nieuws

BUNSCHOTEN – Oer-Primeur is er weer. Dit jaar is de Oer-Primeurn et als vorig jaar, gebakken van biologische tarwe van de Flevopolders

Oer Primeur is er weer

BUNSCHOTEN – Oer-Primeur is er weer. Dit jaar is de Oer-Primeurn et als vorig jaar, gebakken van biologische tarwe van de Flevopolders.

Het brood vertegenwoordigt alle kwaliteiten van een nieuwe tarweoogst. Het heeft een volle en krachtige geur en je proeft de versheid en het zonnige frisse van de eerste granen, aldus de initiatiefnemers.  De ronde meergranen bol is verrijkt met maisbolletjes, gierst en lijnzaad. Het brood is versierd met pompoenpitten, mais- en tarwevlokken.  De Oer-Primeur, afgeleide van Oerbrood is herkenbaar aan een symbolische tarweaar.  Oer-Primeur is tot en met week 44 verkrijgbaar bij Super de Boer.
 
Lees ook: Ruim baan voor Primeurbrood

 

Reageer op dit artikel