nieuws

Groot chocoladefestival in Hattem

Nieuws

HATTEM – Hattem houdt op zaterdag 10 oktober voor de zesde keer het Chocoladefestival. Initiatiefnemer Adri ras van Bonbonatelier A3 is ook weer van de partij.

Groot chocoladefestival in Hattem

HATTEM – Hattem houdt op zaterdag 10 oktober voor de zesde keer het Chocoladefestival. Initiatiefnemer Adri ras van Bonbonatelier A3 is ook weer van de partij.

Adri Ras van Bonbonatelier A3 en zijn medewerkers houden het festival voor de zesde keer. ‘Pure beleving’, vertelt Adri. ‘Een festival voor echte chocoholics en liefhebbers. Met eigen ogen zien hoe bonbons worden gemaakt, proeven, beleven en verbazen. Het zijn ook dit jaar de belangrijkste ingrediënten tijdens het festival.’

Nederlands Bakkerijmuseum
Het Nederlands Bakkerijmuseum toont tijdens het festival de rijke Droste-historie, schilderen schilders met cacao in het Voerman- en het Anton Pieckmuseum. Daarnaast worden er diverse activiteiten gehouden. Van schminken voor de allerkleinsten tot, beeldhouwen, kunst, chocoladepoffertjes, vlees met chocolade, wijn, ijs, bruidstaarten, cursussen en uitnodigende verrassingen. Opvallend worden de Chocohair-creaties (haar en chocolade)

Arthur Tuytel
Chocolatier Arthur Tuytel,  winnaar van tal van nationale en internationale prijzen en ambassadeur van Callebaut geeft met collega’s demonstraties. Adri Ras zelf geeft bezoekers een kijkje achter de schermen.

 

Reageer op dit artikel