nieuws

Echte Bakker Van der Veer Ondernemer van het Jaar

Nieuws

BARNEVELD – Echte Bakker Van der Veer is gekozen tot MKB-ondernemer van het Jaar van de gemeente Barneveld.

Echte Bakker Van der Veer Ondernemer van het Jaar

BARNEVELD – Echte Bakker Van der Veer is gekozen tot MKB-ondernemer van het Jaar van de gemeente Barneveld.

Ze kregen de prijs gisteravond uitgereikt tijdens een grote uitreiking in de plaatselijke schouwburg onder toeziend oog van 580 ondernemers. Voor eigenaren Jaap en Aukje van der Veer was het een hoogtepunt van hun carrière. Aukje: ‘Dit is echt geweldig.’ Jaap: ‘Een bekroning op negentien jaar werk. Helemaal super.’ Bakkerij Van der Veer werd door de jury geroemd om haar goede ondernemersschap, marketing en om de sociale betrokkenheid.

Film bakkerij
De prijs laten de eigenaren niet onopgemerkt voorbij gaan. Jaap: ‘Vandaag staat er een pagina grote advertentie in de plaatselijke krant, morgen krijgen alle klanten koffie met gebak en ik wil de bedrijfsfilm die is gemaakt buiten tonen op een televisiekar.’

 

Reageer op dit artikel