nieuws

Bisschopsmolen verzorgt Rabobank ‘eerlijke’ lunch

Nieuws

MAASTRICHT – De Bisschopsmolen verzorgt tijdens de Week van de Smaak op vrijdag 25 september een lunch voor de Rabobank waarbij uitsluitend regionale, eerlijke, verse producten worden aangeboden

MAASTRICHT – De Bisschopsmolen verzorgt tijdens de Week van de Smaak op vrijdag 25 september een lunch voor de Rabobank waarbij uitsluitend regionale, eerlijke, verse producten worden aangeboden

Rabobank Maastricht wil hiermee als voorbeeld dienen als maatschappelijk verantwoorde onderneming. Naast De Bisschopsmolen werken mee:  Slagerij Nuijts, Tuin van Sint Pieter, Bemelerhof, Eijssen Dairy en Pasta Puro. Het doel van de lunch is om mensen bewust te maken van de keten. ‘Voor het behoud van ons Limburgs Landschap betaal je de boer een eerlijke prijs, zodat de boer in de gelegenheid wordt gesteld om ook een eerlijk product te blijven maken, met behoud van ons Limburgs landschap’, aldus Frank van Eerd van De Bisschopsmolen en regiocoördinator van de Week van de Smaak in Limburg.

Lees meer over Bisschopsmolen

Reageer op dit artikel