nieuws

Vakschool Wageningen viert eeuwfeest met jubileumcongres

Nieuws

WAGENINGEN – In november is het precies honderd jaar geleden dat het bakkersonderwijs startte. De Vakschool Wageningen viert dit met een jubileumcongres op 4 november.

WAGENINGEN – In november is het precies honderd jaar geleden dat het bakkersonderwijs startte. De Vakschool Wageningen viert dit met een jubileumcongres op 4 november.

Een van de sprekers is professor dr. Rob Hamer van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Vanuit de wetenschap is er nieuws over de versheid en knapperigheid van brood. Ook Rudolph van Veen geeft acte de présence. Het eerste exemplaar van het boek ‘100 jaar bakkerijonderwijs Vakschool Wageningen’ wordt uitgereikt aan een vooraanstaand persoon die het bakkerijonderwijs een warm hart toedraagt. Ook bezoekers krijgen een exemplaar.

Inschrijven
Het programma biedt na de lunch oud-studenten, bedrijven en huidige studenten de gelegenheid om kennis te delen en te netwerken  Inschrijven kan via www.rijnijssel.nl/100jaarbakkerijonderwijs of per email: 100jaarbakkerijonderwijs@rijnijssel.nl. Verdere informatie over het programma ontvangt u bij de officiële uitnodiging en het toegangsticket (E-Ticket) ontvangt u via uw mail of, indien u niet beschikt over een e-mailadres, per post.

Het congres vindt plaats in ‘Het Hof van Wageningen’, Lawickse Allee 9 in Wageningen en de lunch op Vakschool Wageningen, Marijkeweg 20 in Wageningen.

 

Reageer op dit artikel