nieuws

Opbrengst Nationaal Schoolontbijt naar Right to Play

Nieuws

WAGENINGEN – Het Nationaal Schoolontbijt 2009 gaat op 3 november weer van start. Hoewel de aftrap nog ver weg is, is het goede doel van dit jaar bekend: stichting Right to Play.

Opbrengst Nationaal Schoolontbijt naar Right to Play

WAGENINGEN – Het Nationaal Schoolontbijt 2009 gaat op 3 november weer van start. Hoewel de aftrap nog ver weg is, is het goede doel van dit jaar bekend: stichting Right to Play.

Elk jaar kiest de organisatie een goed doel dat past bij de doelstellingen van Het Nationaal Schoolontbijt. Het liefst een doel dat te maken heeft met kinderen en gezond bewegen. De opbrengst van dit jaar gaat naar stichting Right to Play. Deze organisatie, opgericht door viervoudig Olympisch schaatskampioen Johann Olav Koss, is in diverse ontwikkelingslanden actief. Right To Play zorgt ervoor dat kinderen door sport en spel zich beter ontwikkelen en dat ze zo een betere start hebben in de maatschappij. Voor meer informatie: www.righttoplay.nl 
 

Reageer op dit artikel