nieuws

Nieuwe winkel voor Bakker Piet

Nieuws

RIJSWIJK – Na drie weken intensief verbouwen heeft Bakker Piet in Rijswijk dinsdag 3 augustus haar deuren geopend van de nieuwe winkel.

Nieuwe winkel voor Bakker Piet

RIJSWIJK – Na drie weken intensief verbouwen heeft Bakker Piet in Rijswijk dinsdag 3 augustus haar deuren geopend van de nieuwe winkel.

Volgens de eigenaren Sonja en Piet Sonneveld was het was hard werken, maar mag het resultaat mag er zijn.
Door de frisse en moderne uitstraling komen de producten beter tot hun recht, aldus de ondernemers. Sonja: ‘De verbouwing was ook nodig na zestien jaar. De oude inventaris was op. Apparaten begaven het en de uitstraling was niet wat wij wilden.’

Indeling bakkerswinkel
‘ We hebben nu gekozen voor een eenlaags presentatie. Doordat we meubels schuin hebben geplaatst, lijkt de winkel (ingericht door Linthorst) groter. Daardoor hebben we meer ruimte kunnen maken voor de broodjes corner.’ De indeling van de zaak is ook veranderd: grootbrood is naar achteren verhuisd en het gebak naar voren. Klanten bleven voorheen voor in de winkel staan. Nu moeten ze wel naar achteren lopen voor het brood, waardoor ze automatisch met meer producten in aanraking komen.’

Bediening is onveranderd gebleven. ‘We hebben vooraf aan de verbouwing consumenten gevraagd wat ze veranderd willen zien of niet. Daar kwam uit dat ze zich prettig voelen bij de bediening. Een bevestiging van ons eigen gevoel.’

Foto’s van de winkel volgen nog

Reageer op dit artikel