nieuws

Diëtist in de bres voor ontbijt met brood

Nieuws

DOETINCHEM – Dat ontbijten met brood dé manier is om de dag te beginnen, hoef je bakkers natuurlijk niet uit te leggen. Kinderen en ouders wel. Diëtist Leoni van Eijk breekt een lans voor de bakkers door in dagblad Metro het belang van een broodontbijt uit te leggen.

Diëtist in de bres voor ontbijt met brood

DOETINCHEM  – Dat ontbijten met brood dé manier is om de dag te beginnen, hoef je bakkers natuurlijk niet uit te leggen. Kinderen en ouders wel. Diëtist Leoni van Eijk breekt een lans voor de bakkers door in dagblad Metro het belang van een broodontbijt uit te leggen.

‘Brood is heel belangrijk’ , benadrukt diëtist Leoni van Eijk. ‘ Een snee brood bevat jodium, goed voor de stofwisseling. Vezels zorgen dat de darmen wakker worden en geven een vol gevoel.’

Lees het hele artikel

 

Reageer op dit artikel