nieuws

Beko organiseert werkbezoek naar Thailand

Nieuws

TIEL – Samen met dochteronderneming Stolp International en Van Helden Travel organiseert Beko een werkbezoek naar Thailand.

TIEL – Samen met dochteronderneming Stolp International en Van Helden Travel organiseert Beko een werkbezoek naar Thailand.

Het werkbezoek wordt gehouden van 14 tot en met 24 januari 2010.  Het gezelschap brengt bezoeken aan een ananasplantage, fabrieken waar ananas en gedroogd fruit verwerkt worden en een bakkerijketen. De eerste dagen verblijft de groep  in Bangkok. Daarna wordt de reis voortgezet naar de omgeving van de River Kwai en eindigt in Hua Hin (de Koninklijke badplaats). Gedurende deze 10 daagse, geheel verzorgde reis, worden naast de diverse bedrijfsbezoeken verschillende culturele uitstapjes georganiseerd.
In 2008 organiseerde Beko een soortgelijke reis naar Thailand.
Interesse: Helma Elemans, Beko Benelux, Tel. 0344-714714  of 06-22805709.

 

Reageer op dit artikel