nieuws

Bakkerij Boonzaaijer derde keer doelwit overval

Nieuws

UTRECHT – Bakkerij Boonzaaijer aan de Hooft Graaflandstraat in de Utrechtse wijk Hoograven is voor de derde keer binnen twee jaar overvallen.

UTRECHT – Bakkerij Boonzaaijer aan de Hooft Graaflandstraat in de Utrechtse wijk Hoograven is voor de derde keer binnen twee jaar overvallen. 
 
De overval gebeurde afgelopen zaterdag om 9.30 uur. Daarna bleef de bakkerij tot 11.00 uur gesloten. De overval werd gepleegd door een nog onbekende man. Hij bedreigde de medewerksters waarop hij met geweld de geldlade uit kassa heeft getrokken en meegenomen. Niemand raakte gewond. ‘Op het moment van de overval was er geen klant in de winkel. Patrick Roelofs, eigenaar van Bakkerij Boonzaaijer: ‘Het is altijd schrikken. Met de medewerksters gaat het naar omstandigheden goed.’ Vorig jaar november werd de winkel overvallen door een man die dreigde met een mes. Een paar maanden eerder gebeurde hetzelfde. Geen van de daders is ooit opgepakt.
 

Reageer op dit artikel