nieuws

Bakkerij bezorgt Heemskerk eigen lekkernij

Nieuws

HEEMSKERK – Heemskerk krijgt een eigen lekkernij. Sjon Koelman, eigenaar van Banketbakkerij W. Koelman heeft het nieuwe product bedacht. Eind augustus wordt die onthuld.

Bakkerij bezorgt Heemskerk eigen lekkernij

HEEMSKERK – Heemskerk krijgt een eigen lekkernij. Sjon Koelman, eigenaar van Banketbakkerij W. Koelman heeft het nieuwe product bedacht. Eind augustus wordt die onthuld.

Het nieuwe gebakje moet de trots van Heemskerk worden, zoals de Bossche bol dat is van Den Bosch. Koelman heeft een gebakje bedacht in een vorm van een oo waarbij aardbeien centraal staan. ‘In Heemskerk en omstreken werd vroeger veel aardbeien geteeld en die werden met ezels vervoerd naar de veiling.’, legt hij de link met het dorp en zijn ontwerp uit.

Het eerste gebakje wordt op woensdag 26 augustus door de burgemeester overhandigd aan een bekende Heemskerker. Om de inwoners alvast warm te krijgen voor zijn nieuwe product, deelt Koelman de komedne weken vijfduizend flyers uit waarop zijn idee wordt uitgelegd. In de winkel hangt een schilderij (nu nog met een doek er over heen) waarop het product staat afgebeeld. ‘Het maakt de mensen nieuwsgierig en dat moet ook.’

 

Reageer op dit artikel