nieuws

Zondagsopening Bakkerij Nagelkerke bijna een feit

Nieuws

BREDA – Bakkerij Nagelkerke uit Prinsenbeek strijdt al jaren voor zondagopening. De ondernemer lijkt nu eindelijk zijn zin te krijgen. Driekwart van de politieke partijen in Breda stemt in met de motie van het CDA.

Zondagsopening Bakkerij Nagelkerke bijna een feit

BREDA – Bakkerij Nagelkerke uit Prinsenbeek strijdt al jaren voor zondagopening. De ondernemer lijkt nu eindelijk zijn zin te krijgen. Driekwart van de politieke partijen in Breda stemt in met de motie van het CDA.
 
In de motie pleit het CDA voor zondagsopening. Alle partijen ondersteunen inmiddels de motie die afgelopen week is behandeld in de commissievergadering. Volgens de partijen bevordert de zondagsopening de economische ontwikkeling van Breda, de leefbaarheid en het welzijn van de burgers. Daarnaast is er volgens de partijen nu sprake van oneerlijke concurrentie voor Bakkerij Nagelkerke omdat bakkers uit omliggende gemeenten wel op zondag open mogen. In oktober wordt het voorstel behandeld in de raadsvergadering . 
 

Reageer op dit artikel