nieuws

Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2010 van start

Nieuws

ZOETERMEER – De campagne voor de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2010 Bakkerij is begonnen. Erkende leerbedrijven in de bakkerijsector kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2010 van start

ZOETERMEER – De campagne voor de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2010 Bakkerij is begonnen. Erkende leerbedrijven in de bakkerijsector kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Lex Janssens, voorzitter commissie Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij: ‘Erkende leerbedrijven zijn een voorbeeld van goede praktijkopleiding en helpen jonge vakmensen op weg in de bakkerijbranche. Ieder leerbedrijf in de bakkerij, zowel grote als kleine bedrijven, kan zich kandidaat stellen voor de verkiezing. Belangrijke criteria zijn of het leerbedrijf een duidelijk en stimulerend opleidingsbeleid kent en een goed arbeidsklimaat heeft. Het gaat om de inzet en kwaliteit van het leerbedrijf. Met deze verkiezing kan een leerbedrijf laten zien wat het waard is.’

Aanmelden
Leerbedrijven kunnen zich aanmelden tot 1 november 2009. Van alle inzendingen krijgen de tien beste bedrijven een audit. Hiervan gaan drie genomineerde leerbedrijven door naar de laatste ronde. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Mbo-vakwedstrijden Wageningen op woensdag 14 april 2010. De campagne wordt ondersteund door de website www.kenwerk.nl. Nieuw dit jaar is de promotiefilm, die een kijkje geeft achter de schermen van Echte Bakker Hagedoren die de verkiezing in 2009 won.

 

Reageer op dit artikel