nieuws

Twee bakkerijen in tweede ronde Smaakvol 2009

Nieuws

DOETINCHEM – Wie maakt het beste authentieke product of concept van Nederlandse bodem. Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, houdt, in samenwerking met de Taskforce Multifunctionele Landbouw, deze landelijke competitie. Twee bakkerijen zijn doorgedrongen tot de tweede ronde.

Twee bakkerijen in tweede ronde Smaakvol 2009

DOETINCHEM – Wie maakt het beste authentieke product of concept van Nederlandse bodem. Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, houdt, in samenwerking met de Taskforce Multifunctionele Landbouw, de Smaakvol 2009 competitie. Twee bakkerijen zijn doorgedrongen tot de tweede ronde.

De bakkerijen zijn: De Bisschopsmolen uit Maastricht met hun speltbrood en Desem en Zo uit Waalwijk.met hun kletzenbrood en roggebrood. In juli worden de finalisten bekend. Zij strijden op 25 september om de titel. De prijs wordt uitgereikt door topkok Jonnie Boer van de Librije in Zwolle. 
 

Reageer op dit artikel