nieuws

Schiphol viert einde vliegtax met 200 meter taart

Nieuws

SCHIPHOL – Schiphol is blij met de afschaffing van de vliegtax per 1 juli. Reden voor de luchthaven om te trakteren op een taart van tweehonderd meter.

Schiphol viert einde vliegtax met 200 meter taart

SCHIPHOL – Schiphol is blij met de afschaffing van de vliegtax per 1 juli. Reden voor de luchthaven om te trakteren op een taart van tweehonderd meter.

De mega taart werd vanmorgen vroeg aangesneden in vertrekhal 3 van de luchthaven. Schiphol. De slagroomtaart had een afmeting van 200 meter lang en een meter breed en bevatte 20.000 stuks. Hiermee is het de grootste taart ooit gemaakt, aldus Chris Pauw van Taartenwinkel.nl die de order kreeg van Schiphol.

Banketbakkerij
Taartenwinkel.nl, die taarten over de hele wereld bezorgt, heeft de opdracht vervolgens bij Banketbakkerij de Rek in Haarlem neergelegd. ‘We zijn vorige week begonnen met de voorbereidingen en maandag met de productie. Alles is goed gegaan’, stelt Marco Leegwater, mede-eigenaar Van de Rek na afloop. De taart is met drie vrachtwagens vervoerd en vervolgens op Schiphol in elkaar gezet.     
 

Reageer op dit artikel