nieuws

Oonk opent bakkerswinkel in Hengelo

Nieuws

ENSCHEDE – Oonk uit Enschede krijgt er een winkel bij. Oonk opent begin volgend jaar een zaak aan de De Wetstraat in Hengelo.

Oonk opent bakkerswinkel in Hengelo

ENSCHEDE – Oonk uit Enschede krijgt er een winkel bij. Oonk opent begin volgend jaar een zaak aan de De Wetstraat in Hengelo.

De winkel wordt een mix van patisserie, chocolaterie en boulangerie. Een banketbakker zal de hele dag aanwezig zijn om banket af te maken. De producten worden voornamelijk in bediening aangeboden. De uitbreiding in Hengelo is volgens eigenaar Marc Oonk logisch: ‘We hebben veel klanten uit Hengelo. Het pand kwam op ons pad en sprak ons aan.

Bakkers
Het is niet de bedoeling om de concurrentie aan te gaan met andere bakkers. Ik concentreer me op mijn eigen ding. De vijver is groot genoeg.’ De winkel gaat begin volgend jaar open. Met de opening komt de teller op vijf. Naast een winkel in Glanerbrug (hoofdvestiging) heeft Oonk drie zaken in Enschede.
 

Reageer op dit artikel