nieuws

Nieuwe winkel voor Rijkhoff banket in Amsterdam

Nieuws

AMSTERDAM – Heerlijk & Heerlijk Banketbakkerij Rijkhoff aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam heeft een nieuwe winkel.

Nieuwe winkel voor Rijkhoff banket in Amsterdam

AMSTERDAM – Heerlijk & Heerlijk Banketbakkerij Rijkhoff aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam heeft een nieuwe winkel.

De banketzaak startte 2008 tijdelijk in een noodwinkel. Ongeveer 2,5 week later ging eigenaar Michel de Witt met zijn team van start in de geheel verbouwde banketzaak. Dit was 18 januari.
‘Het was erg koud die periode in de noodwinkel. Maar je krijgt er wel iets geweldigs voor terug’, vertelt een van de tevreden medewerkers van Rijkhoff. Verantwoordelijk voor het interieur is Emondt Interieurbouw uit Enschede.

Michel de Witt heeft in zijn nieuwe winkel de aandacht gevestigd op de presentatie van het product en de productbeleving naar de klant toe. ‘Het product moest weer naar voren komen’, aldus Michel de Witt. ‘In onze winkel is rust gecreëerd en duidelijkheid. Het assortiment en de inrichting is afwijkend van de bestaande winkel en aangepast aan de huidige eisen van de consument’.

 

‘De winkel is voor de klant overzichtelijk ingericht. Het éénlaags Emondt Clean-Line systeem zorgt voor maximale presentatie en attentiewaarde. De 4-etages vitrine (5°C) geeft de extra capaciteit in de winkel voor het grote assortiment. De zelfbedieningswand waarin een open koel- en vriezercombinatie zijn geïntegreerd met verkoopmodules geven de winkel de gelegenheid om in te spelen op het moment van de week. De winkel heeft altijd een volle, overzichtelijke uitstraling en in combinatie met de achterwandkasten(voorraad) kunnen de winkeldames snel schakelen qua bevoorrading en presentatie’, aldus Emondt.

 

Reageer op dit artikel