nieuws

Locatie tweede zaak BROOD bekend

Nieuws

AMSTERDAM – Johan Pater kondigde begin juni aan een tweede zelfstandige winkel te openen van BROOD in Amsterdam. De locatie is gevonden.

Locatie tweede zaak BROOD bekend

AMSTERDAM – Johan Pater kondigde begin juni aan een tweede zelfstandige winkel te openen van BROOD in Amsterdam. De locatie is gevonden.

De tweede zelfstandige winkel van BROOD, het bakkerijconcept van Johan Pater en Rin van der Molen, wordt dit najaar geopend in de 1e Van de Helststraat. BROOD komt in het pand van Bakkerij Runneboom die vrijdag haar deuren na zestig jaar sluit. De nieuwe winkel wordt een boterhammenzaak. De sfeer van de tweede zaak wordt vergelijkbaar met de zaak aan de Zeedijk: een kleine winkel met een ambachtelijke uitstraling waar achterin wordt gebakken. Renee Pater gaat de zaak runnen. Zij is ook bedrijfsleider van BROOD aan de Zeedijk en de vestigingen in Marqt in Amsterdam en Haarlem. Sylvia Runneboom wordt het gezicht van de tweede vestiging.

Pater verwacht de winkel in september te openen.
 

Reageer op dit artikel