nieuws

Eerste paal bakkerij Prins

Nieuws

LELYSTAD – De eerste paal voor nieuwbouw bij bakker Prins is geslagen. Banket- en broodbakkerij worden samengevoegd.

Eerste paal bakkerij Prins

LELYSTAD – De eerste paal voor nieuwbouw bij bakker Prins is geslagen. Banket- en broodbakkerij worden samengevoegd.

Joost Prins, directeur van de gelijknamige bakkerij reageert enthousiast: ’Dit is de tijd om te investeren. We hadden de plannen al ruime tijd, maar vonden dat nu de tijd rijp was om de nieuwbouw door te voeren.’ Ruim een decennia geleden is op het kavel aan de Havenweg te Lelystad de huidige banketbakkerij gebouwd, de broodbakkerij was gevestigd achter een van de winkels. Destijds is er rekening gehouden met het toekomstig samenvoegen van de banketbakkerij met de broodbakkerij. Deze uitbreiding wordt nu definitief doorgevoerd.

De bakkerij zal uitgebreid worden met zo’n 650 m2 voor broodbakkerij, vriesruimte, ovenruimte en inpak- en expeditieruimte en er zal een etagevloer voor opslag geplaatst worden.

De bakkerij is ontworpen door TenBa BV, Taxatie en Bakkerijadvies. TenBa begeleid ook de nieuwbouw van de bakkerij welke wordt gerealiseerd door LTI BV. Apparatuur wordt geleverd door Ter Haar Bakkerijmachines en de ovens worden omgeplaatst door Burnex.
 

Reageer op dit artikel