nieuws

Echte Bakkers Limburg zetten zich op de kaart

Nieuws

NEER – De Echte Bakkers uit de provincie Limburg hebben zichzelf op de kaart gezet. De twintig bakkers hebben de naamsbekendheid van hun club vergroot door ‘supersponsor’ te zijn van het Limburgse schuttersfeest.

Echte Bakkers Limburg zetten zich op de kaart

NEER – De Echte Bakkers uit de provincie Limburg hebben zichzelf op de kaart gezet. De twintig bakkers hebben de naamsbekendheid van hun club vergroot door ‘supersponsor’ te zijn van het Limburgse schuttersfeest.

Het Limburgse schuttersfeest werd afgelopen weekend in Neer gehouden. Reden voor Chrisitine Nijssen, eigenaar van Christine de Echte Bakker in Neer, om haar Limburgse collega’s op te trommelen om gezamenlijk het evenement te sponsoren. ‘Alleen kun je als bakker niet veel doen, samen wel. Iedere bakker heeft tweeduizend broodjes gesponsord, 40.000 in totaal dus.

Bakkers
De opbrengst van de broodjes (12000 euro) is voor de schutterijen.’ In ruil hiervoor mocht het gilde vijf grote vlaggen ophangen en was de naam zichtbaar op een groot scherm. ‘Zestigduizend bezoekers zijn er geweest. De naamsbekendheid van het gilde is dus flink vergroot door de actie. En daar profiteert iedere Echte Bakker afzonderlijk weer van.’ De actie is gesponsord door de grondstoffenleveranciers Meneba, Ireks en AB Mauri. Bake Plus zorgde voor het logistieke deel.
 

Reageer op dit artikel