nieuws

Chris Metsemakers genomineerd voor MBO uitblinker

Nieuws

EINDHOVEN – Leerling brood- en banketbakker Chris Metsemakers is genomineerd voor de titel uitblinker tijdens de 6-daagse van het beroepsonderwijs.

Chris Metsemakers genomineerd voor MBO uitblinker

EINDHOVEN – Leerling brood- en banketbakker Chris Metsemakers is genomineerd voor de titel uitblinker tijdens de 6-daagse van het beroepsonderwijs.

De 6-daagse van het beroepsonderwijs is een evenement dat wordt gehouden om het beroepsonderwijs te promoten. De wedstrijd Úitblinkers’is daar een onderdeel van. In totaal strijden vijftig mbo’ers om de titel. De winnaar is een jaar lang de amabassadeur van het beroepsonderwijs.

Bakker
Chris Metsemakers (17) is student aan de opleiding Brood- en Banketbakken van De Rooi Pannen uit Eindhoven.. Hij heeft stage gelopen bij Banketbakkerij In De Kroon in Roermond, Brood- en Banketbakkerij Smeets in Linne en Patisserie Van Bragt in Geldrop. In zijn vrije tijd werkt hij twee dagen in de patisserie bij tweesterrenrestaurant Da Vinci  Tijdens activiteiten op school zet Chris zich in voor de Onderwijsbeurs, Open Dag en volgt hij extra cursussen in chocolade- en suikerwerk.
Meer informatie of stemmen: www.6dbo.nl/nl/uitblinkers

 

Reageer op dit artikel