nieuws

Beko houdt Najaarsdagen 2009

Nieuws

Beko houdt voor haar leden Najaarsdagen 2009. Naast presentatie en demonstraties krijgen de bakkers de nieuwste trends en concepten voorgeschoteld.

Beko houdt Najaarsdagen 2009

Beko houdt voor haar leden Najaarsdagen 2009.  Naast presentatie en demonstraties  krijgen de bakkers de nieuwste trends en concepten voorgeschoteld.

Ongeveer vijftig leveranciers van bakkerijgrondstoffen en –benodigdheden presenteren hun najaarsproducten en innovaties waarbij de leden van de Beko inkoopverenigingen kunnen profiteren van zogenaamde vroegboekkortingen. Ook  wordt er doorlopend gedemonstreerd. Dit keer heeft Beko gekozen voor: Belegde broodjes, Chocolade, Marsepein en Gebakkelijk.

Productkeuringen
Bezoekers kunnen speculaas en gevulde speculaas ter keuring aanbieden. De producten worden ter plaatse beoordeeld door een consumentenjury en (blind) gekeurd door een vakjury.

De lekkerste hartige snack van Nederland
In navolging op het succes van het Beko innovatieproduct van 2008 – de Mindshocker – is besloten ook dit jaar een innovatiewedstrijd te houden. Innovatieproducten die aan diverse criteria moeten voldoen worden beoordeeld op vaktechnische aspecten en de toepasbaarheid van het product tijdens een landelijke consumentenactie. De winnaar van de innovatiewedstrijd van 7 september zal in oktober ‘strijden’ tegen de winnaar van 15 september.

De uiteindelijke winnaar ontvangt de Beko innovatieprijs 2009, begeleiding door Beko Advies bij de introductie van het product in zijn winkel(s) en natuurlijk ‘de eeuwige roem’. De Lekkerste hartige snack van Nederland wordt tijdens de Bakkerij Dagen 2010 gepresenteerd aan bakkend Nederland als onderdeel van een consumentenactie.

Data
Voor leden van Het Backershuys en Back Beko IJsselstreek is de najaarsdag op maandag 7 september in Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad. Leden van Beko Zuid en Weba-Inco kunnen dinsdag 15 september in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek terecht. De toegang is gratis.

Reageer op dit artikel