nieuws

Bakkers fietsen om titel NK wielrennen

Nieuws

AMERSFOORT – 24 bakkers deden begin deze maand in een drietal categorieën een gooi naar de titel Nederlands kampioen wielrennen voor bakkers.

AMERSFOORT – 24 bakkers deden begin deze maand in een drietal categorieën een gooi naar de titel Nederlands kampioen wielrennen voor bakkers.

Plaats van aankomst en vertrek was Amersfoort. De categorie 60 + mondde uit in een sprint a deux. Gerard van Klooster troefde zijn clubgenoot Jan Sandbrink nipt af. Dick Bossink werd derde. De categorie 40+ was tot de laatste ronde een spannende wedstrijd. Jeroen Oudealferink uit Denekamp won uiteindelijk. Jaap van de Breggen werd tweede, Dick Stoorvogel derde.  De categorie tot 40 jaar werd in een eindsprint opgeëist door Corno Pennings, Bert Beertema werd tweede en Wijnand Zeegers derde.

 

Reageer op dit artikel