nieuws

Voorbereidingen Bakkerij Dagen in gang gezet

Nieuws

AMSTERDAM – Volgend voorjaar, van zondag 28 februari tot en met dinsdag 2 maart 2010 staan de Bakkerij Dagen op de agenda. Deze bakkerijbeurs wordt in de RAI te Amsterdam gehouden.

Voorbereidingen Bakkerij Dagen in gang gezet

AMSTERDAM – Volgend voorjaar, van zondag 28 februari tot en met dinsdag 2 maart 2010, staan de Bakkerij Dagen op de agenda. Deze bakkerijbeurs wordt in de RAI te Amsterdam gehouden.

Niet iedereen is (nog) even enthousiast over de beurs volgend voorjaar. De Bakkerij Dagen vinden één keer in de twee jaar plaats. Tijdens de ledendag van het NBT (Nederlandse Bakkerij Techniek) is gediscussieerd over de wenselijkheid van de Bakkerij Dagen in 2010. De meningen over de frequentie van de beurs (eens in de twee jaar) lopen zeer uiteen. De een wil de beurs liefst ieder jaar, de ander eens in de drie jaar, weer anderen zien liever dat er één dag wordt toegevoegd aan de drie al geplande beursdagen.

 

Reageer op dit artikel