nieuws

BROOD opent tweede winkel

Nieuws

AMSTERDAM – BROOD, het bakkerijconcept van Johan Pater en Rin van der Molen opent deze zomer haar tweede zelfstandige vestiging in Amsterdam.

BROOD opent tweede winkel

AMSTERDAM – BROOD, het bakkerijconcept van Johan Pater en Rin van der Molen opent deze zomer haar tweede zelfstandige vestiging in Amsterdam.

Dat heeft Johan Pater laten weten aan Bakkerswereld. De nieuwe zaak wordt een winkel met horeca. Pater spreekt van een boterhammenzaak. De sfeer van de tweede zaak wordt vergelijkbaar met een winkel aan de Zeedijk: een kleine winkel met een ambachtelijke uitstraling waar achterin wordt gebakken. De exacte locatie is nog niet bekend, de onderhandelingen lopen nog, aldus Johan Pater. Renee Pater gaat de zaak runnen. Zij is ook bedrijfsleider van BROOD aan de Zeedijk en de vestigingen in Marqt in Amsterdam en Haarlem.
 

Reageer op dit artikel