nieuws

Bakkerij Cock Aalders haalt ruim 700 euro op voor Afrika

Nieuws

DOORWERTH – Bastiaan en Lesley van Leersum van Bakkerij Cock Aalders in Doorwerth bakten in de maanden april en mei Ouagadougou-koek voor een Afrikaans goed doel. Ruim 700 euro haalde het jonge bakkersstel op.

Bakkerij Cock Aalders haalt ruim 700 euro op voor Afrika

DOORWERTH – Bastiaan en Lesley van Leersum van Bakkerij Cock Aalders in Doorwerth bakten in de maanden april en mei Ouagadougou-koek voor een Afrikaans goed doel. Ruim 700 euro haalde het jonge bakkersstel op.

In de maanden april en mei van dit jaar heeft bakkerij Cock Aalders actie gevoerd voor het bakkerij project in Zabré in Burkina Faso. Het bakkerij project in Zabré draaide al maar helaas ging de oven kapot. Het opgehaalde geld moet er voor zorgen dat de oven en dus de bakkerij weer kan draaien.

Verdubbelt
Van de speciaal voor dit doel gemaakte koek, met enkele ingrediënten uit Burkina Faso, zijn 380 koeken verkocht. Van iedere verkochte koek (4,50 euro) ging een euro naar het goede doel. Cock Aalders verdubbelt het bedrag. Een bedrag van 760 euro wordt binnenkort overhandigt aan Piet Sluimer die het project coördineert. 

 

Reageer op dit artikel