nieuws

Arjan Roodenrijs enige eigenaar Van der Pluijm Roodenrijs, de bakkers!

Nieuws

DEN HAAG – De drie gebroeders Van der Pluijm die deel uitmaken van het management van Van der Pluijm Roodenrijs, de bakkers!, treden per 1 juli terug. Arjan Roodenrijs zal het bedrijf zelfstandig voortzetten.

Arjan Roodenrijs enige eigenaar Van der Pluijm Roodenrijs, de bakkers!

DEN HAAG – De drie gebroeders Van der Pluijm die deel uitmaken van het management van Van der Pluijm Roodenrijs, de bakkers!, treden per 1 juli terug. Arjan Roodenrijs zal het bedrijf zelfstandig voortzetten.

Reden voor het vertrek van de broers René, Leo en Victor van der Pluijm is dat er geen bedrijfsopvolgers beschikbaar zijn. Sinds negen jaar opereert de bakkersketen van Rene, Leo en Victor van der Pluijm en Arjan Roodenrijs onder de naam Van der Pluijm Roodenrijs, de bakkers!. Het bedrijf kent 16 filialen in het Westland, Rijswijk, Den Haag en Leidschendam. Destijds kozen de bakkersbedrijven voor samenwerking om reden van schaalvergroting. Met het terugtreden van drie van de vier partners komt er een eind aan ruim zes decennia Van der Pluijm in bakkersland. In 1947 begon de vader van de huidige generatie met een bakkerij in Kwintsheul. Sinds 1992 is de centrale bakkerij te vinden in de Rijswijkse Plaspoelpolder.

De vertrekkende aandeelhouders geven aan dat de beslissing in goede harmonie met Arjan Roodenrijs is genomen.  Arjan Roodenrijs betreurt het vertrek van de drie partners, maar twijfelt niet aan de toekomst van de bakkersketen. ‘We zijn en blijven diezelfde florerende bakkersketen. Er liggen goede fundamenten onder het bedrijf. Dat zijn de kwaliteit van onze producten en de organisatie, maar ook de stabiliteit van onze bedrijfsvoering. Daarmee zijn we in staat geweest om uit te groeien tot een van de grotere zelfstandige bedrijven in de bakkerijbranche.’

 

Reageer op dit artikel